JongBIZ Tiel

Dé businessclub voor jong professionals uit de regio

Uitdaging

Voor JongBIZ Tiel hebben wij een website ontwikkeld die past bij het losse karakter van de businessclub maar toch een professionele uitstraling behoud. Op de website vind je informatie over de komende events, leden, wat het lidmaatschap inhoud en krijg je een goede impressie van de sfeer.

Over de club
JongBIZ Tiel is een businessclub voor ‘jong’ professionals t/m 40 jaar uit regio Tiel. Deze club is opgericht voor en door ambitieuze jonge ondernemende professionals waarbij het niet draait om het snelle netwerken maar om duurzame relaties. Er worden ongeveer 8 evenementen georganiseerd per jaar waarbij we ook soms de connectie zoeken met andere businessclubs uit de regio. De activiteiten kun je onderverdelen in drie thema’s; samenwerken, fun en ondernemen. Daarnaast geven wij regelmatig het podium aan onze medeleden om hun bedrijf kennis te laten maken met de club. Kortom; een leuke Businessclub uit de Betuwe waarbij je op een ongedwongen manier werkt aan je eigen netwerk.

 

Groeiversnellers

Het aanmelden voor een event moet zo simpel mogelijk. Daarom zit de website vol slimme formulieren. Zodra er een event wordt aangemaakt en de datum van dit event ligt in de toekomst verschijnt er op de homepage een aanmeld blok zodat bestaande en nieuwe leden eenvoudig kunnen aanmelden. Het bestuur krijgt automatisch notificatie van de inschrijvingen.