Let’s Gravel

Are you ready for the ride?

Uitdaging

Lets Gravel is een event van de ondernemers van de Tafelronde 92 te Veenendaal. Vanuit de Stichting Social Service Tafelronde 92 te Veenendaal organiseren zij gave evenementen, zonder winstoogmerk, maar met als doel: het goede doel! In dit geval gaan de netto opbrengsten van de gravelrit voor 50% naar Stichting ALS Nederland en voor 50% naar hun eigen stichting, vanwaar ze jaarlijks een groot deel aan regionale doelen besteden.

Ze kwamen met de vraag of wij op zeer korte termijn de style bepaling en website konden lanceren in verband met de voorbereidingen en inschrijvingen. Die uitdaging gingen we aan. In een paar dagen tijd realiseerden we het logo en ontwikkelde we een website voor Let’s Gravel.  In de weken daarna volgde nog meer promotiematerialen voor het evenement zoals beachflags, spandoeken, fietsborden en magneetstickers.

Webdesign

Voor Let’s Gravel is er een maatwerk website gemaakt met WordPress als basis. Deze website bevat een galerij voor foto’s en een inschrijfmodule met betaalsysteem. De website is zo opgezet dat deze de komende jaren uitgebreid kan worden qua content en functionaliteiten.