Modekoningin Máxima

ModekoninginMáxima.nl dé website over koninklijke mode

Uitdaging

ModekoninginMáxima.nl: dé website over koninklijke mode. Aan de hand van actualiteiten, interviews en gedegen research wordt je meegenomen naar een wereld vol pracht en praal. Nergens anders kun je zoveel informatie vinden over de koninklijke mode en informatie rondom de kleding van o.a. Koningin Máxima.

De vorige website was gedateerd in look&feel en functionaliteit. Er moest een fris nieuw platform komen dat gebruiksvriendelijk werkt en waar interactie op mogelijk is. Nadat wij het logo in een nieuw jasje hebben gestoken was het tijd om het platform te creëren. Er is gekozen voor een interface die overeenkomt met een nieuws website zodat de bezoekers makkelijk kunnen navigeren tussen de verschillende onderwerpen. Natuurlijk gaat deze website wel over de mode van het koningshuis daarom zijn er ook unieke features aan toegevoegd zoals Maxima’s kledingkast.

Zoals elke nieuwswebsite zijn advertentie inkomsten belangrijk hier is vanaf het begin gelijk rekening  mee gehouden waardoor de website gelijk rendeert.

Webdevelopment

Deze maatwerk nieuwssite is gebouwd op basis van het WordPress CMS dankzij de handige interface is het eenvoudig berichten plaatsen en modereren. Functionaliteiten die we hebben toegevoegd zoals het reageren op berichten en op elkaar heeft direct gezorgd voor een hogere betrokkenheid van de bezoekers. Men krijgt namelijk ook een notificatie als iemand of zijn of haar bericht heeft gereageerd.

Het draaien van een community website vereist ook een goede beveiliging. Op de oude website werden er regelmatig spam aanvallen uitgevoerd. Op deze high traffic website draaien wij ons Zeker Online onderhoudspakket. Sinds dien zijn er nog 0 spam berichten doorheen gekomen en draait de website soepel en veilig.

Groeiversnellers

Naast de nieuwsberichten is ‘De kledingkast van..’ een nieuw onderdeel van de website. Hier worden kledingstukken beoordeeld en men kan er op reageren. Daarmee wordt gelijk de betrokkenheid van de website verhoogd. Het doel is uiteindelijk om hier soort gelijke kledingstukken aan te bieden via een affiliatie programma. Wat weer extra inkomsten oplevert voor het team achter deze website.
Benieuwd hoe we extra inkomsten voor jouw website kunnen genereren bekijk dan onze dienst groeiversnellers.

Automatisering
Google Adsense