Doordachte designs

Met Onwaarts verzorgen we goed uitgedachte concepten en uitingen die passen bij het karakter van jouw bedrijf. Laat jouw merk weer stralen en wordt gezien! Wij helpen je met het (her)positioneren van jouw bedrijf. Dit doen we niet met eindeloze brainstormsessies, nee. Dat doen we door elkaar beter te leren kennen en vervolgens daadkrachtig, transparant en hands-on aan het werk te gaan.

Branding

Hoe wil je als bedrijf gezien worden? Welke benadering is voor jouw merk het best? Wij kijken graag met je mee. Door niet je merk te veranderen maar juist jezelf te blijven komt het karakter van jouw bedrijf goed naar voren. Hierin wordt o.a. rekening gehouden met de doelgroep, de boodschap en jullie eigen visie.

 • Logo design
 • Huisstijl ontwikkeling
 • Huisstijl handboek
 • Documenten en templates

UX-design

Niet alles wat er mooi oogt, werkt ook goed in de praktijk. Wat voor de ene doelgroep als prettig ervaren wordt, kan een irritatiepunt zijn voor de andere doelgroep. UX staat voor user experience: de ervaring van de gebruiker. Door goed in kaart te brengen wat de wensen en eisen zijn van jouw doelgroep, zorgen we dat het bezoeken van je website een prettige ervaring is én blijft.

 • Design sprint
 • Prototypes
 • Gebruikservaring verbeteren
 • Verhoog conversie en klanttevredenheid

Beeld en content

Beeld schetst een verhaal beter dan tekst. Dat is een feit. Visualiseer je bedrijfsgegevens in een infographic of breng de juiste toon over met een sfeervolle foto. Uitingen vallen of staan met het juiste beeldmateriaal.

 • Infographics
 • Fotografie
 • Video
 • Illustraties
 • Gifjes

Print media

Presenteer jouw bedrijf op een unieke manier en maak jouw producten tastbaar! Vraag naar de mogelijkheden
Spandoeken
Baniervlaggen
Promotiemateriaal
Beachflags
Beursmaterialen
Huisstijl drukwerk
Stickers
Reclameborden

Wij bouwen, onderhouden en vernieuwen voor

Jeroen hebben we leren kennen als een betrouwbare webdeveloper, met kennis van zaken. Voor Onetime heeft hij veel customized aanpassingen doorgevoerd. Allemaal naar tevredenheid. Hij houdt zich aan zijn woord, en is prettig in de samenwerking.
Frank Kruit - Eigenaar Gallant & More/ Kansspel expert bij Onetime.BV
Vanuit zeer prettige eerdere ervaringen hebben wij er voor onze bedrijfswebsite van Bij Bert aan Zee ook voor gekozen om met Onwaarts samen te werken. Jeroen heeft ons op een praktische en kundige manier begeleid in de opties, het ontwerp van de huisstijl, logo/beeldmerk en de website. Dat de samenwerking op de lange termijn ook prettig blijft, blijkt nu tijdens het onderhoudscontract en aanpassingen en toevoegingen aan de site. De service is helder en alternatieven worden toegelicht. De prijs- kwaliteitverhouding, bereikbaarheid en snelheid dragen bij aan de resultaten van onze site.
Janine van Kruistum - Bij Bert aan Zee
Super trots op de website! Helemaal blij mee! Daarnaast hebben we binnen de afgelopen periode de webshop een flinke boost gegeven, samen met Jeroen van Onwaarts. Als we hem toch niet hadden gehad…
Kitty Wieman - FIER koffie & thee

Hoe kan ik je helpen?

Heb je een vraag over onze diensten, producten of wil je een offerte aanvragen? Ons team van specialisten staat voor jou klaar!
0318 250 240 Stuur een mail Over ons