Adverteren in Google

In welke sector jouw bedrijf zich ook bevindt, de kans is groot dat veel van jouw potentiële klanten in Google op zoek gaan naar uw dienstverlening of producten. En dan wil jij natuurlijk in beeld komen! Door in Google te adverteren met zoekwoordadvertenties, video-advertenties of beeldadvertenties, kun je vandaag nog zichtbaar worden onder een relevante doelgroep.

 

Mogelijkheden Google Ads

Via Google Ads kun je op drie verschillende manieren adverteren:

  • Google Ads Zoekwoordcampagne: het tonen van zoekwoordadvertenties in Google wanneer iemand zoekt op de door jou geselecteerde zoektermen;
  • Google Ads Display Campagne: het tonen van beeldadvertenties op externe websites die advertentieruimte beschikbaar stellen.
  • YouTube Video Campagne: het tonen van jouw video(‘s) als advertentie via YouTube, bijvoorbeeld als advertentie voordat een video wordt afgespeeld of als advertentie in de zoekresultaten van YouTube.

Google Ads werkt als het ware als een veiling. Zodra je een campagne opzet, concurreer je met andere bedrijven die ook op jouw zoektermen of aan uw doelgroep een advertentie willen laten zien. Of jouw advertentie wordt getoond en wat je betaalt, is afhankelijk van diverse factoren. Wanneer je niet optimaal gebruik maakt van deze factoren of jouw campagnes niet juist instelt, is de kans groot dat jouw advertenties niet of weinig getoond worden, of dat je onnodig hoge kosten betaalt. En dat is natuurlijk zonde!

De marketingspecialisten van Onwaarts hebben jarenlange ervaring met Google Ads. We adviseren en helpen je graag met het opzetten en optimaliseren van jouw Google Ads campagnes.

 

Resultaten van adverteren via Google Ads

Ga je aan de slag met adverteren in Google, via YouTube of via het Google Display Netwerk? Dan profiteer je van:

  • Directe zichtbaarheid onder (potentiële) klanten wanneer zij zoeken op jouw dienstverlening, of op YouTube en externe websites actief zijn.
  • Meer relevante websitebezoekers.
  • Een hogere omzet in jouw webshop.
  • Meer offerte- en contactaanvragen op jouw website.

Wil je vandaag nog starten met adverteren in Google? Neem contact met ons op.

Hoe kan ik je helpen?

Heb je een vraag over onze diensten, producten of wil je een offerte aanvragen? Ons team van specialisten staat voor jou klaar!
0318 250 240 Stuur een mail Over ons