Conversie optimalisatie

Een website zou meer moeten zijn dan alleen een digitaal visitekaartje. Je investeert immers een flink bedrag in de ontwikkeling van een nieuwe website. Het is dan wel zo fijn als je website ook wat oplevert. Denk bijvoorbeeld aan verkopen in uw webshop, offerte-aanvragen voor uw dienstverlening of mensen die het contactformulier invullen.

Het doorvoeren van verbeteringen op een website die bijdragen aan meer meetbare acties op jouw website (conversies), wordt conversie-optimalisatie genoemd.

 

 

Conversie-optimalisatie

Een website is nooit af. Om het hoogst haalbare resultaat uit jouw website te halen, is het aan te raden om regelmatig optimalisaties door te voeren die bijdragen aan meer online resultaat.

Er zijn diverse factoren die bijdragen aan meer relevante conversies via uw website. Onwaarts helpt je graag bij zowel conversie-optimalisatie-advies als de uitvoer van conversie-optimalisatie.

 

Mogelijkheden van conversie-optimalisatie

Een optimalisatietraject begint met het uitbrengen van een adviesplan. We scannen uw website op de volgende elementen:

  • Design: Draagt de lay-out van jouw website bij aan meer conversies? Welke designtechnische verbeteringen kunnen we doorvoeren om meer conversies te realiseren?
  • Techniek: Zit de website technisch goed in elkaar? Werkt de website snel genoeg op desktop en mobiel?
  • Content/leesbaarheid: Bevat jouw website aantrekkelijke teksten en afbeeldingen? Sturen deze teksten de websitebezoeker aan om een actie te ondernemen op jouw website?

Op basis van het adviesplan kan Onwaarts vervolgens op al deze gebieden de bijbehorende werkzaamheden uitvoeren.

 

Resultaten van conversie-optimalisatie

Door conversie-optimalisatie toe te passen op jouw website, kun je op korte én lange termijn denken aan de volgende resultaten:

  • Websitebezoekers verlaten jouw website minder snel.
  • Het conversiepercentage op jouw website stijgt.
  • Meer verkopen, contact- en offerte-aanvragen of andere waardevolle conversies.

 

Vandaag nog starten met conversie-optimalisatie? Neem contact met ons op.

Hoe kan ik je helpen?

Heb je een vraag over onze diensten, producten of wil je een offerte aanvragen? Ons team van specialisten staat voor jou klaar!
0318 250 240 Stuur een mail Over ons