Geef je sales afdeling binnen 14 dagen een boost!

Wilt u de groei van uw bedrijf stimuleren door meer klanten aan te trekken? Met onze geavanceerde leadgenerator kunt u profiteren van een bewezen strategie om meer offerte aanvragen te genereren voor uw diensten of producten.

De leadgenerator-website wordt volledig ingericht met de juiste marketingtools en overtuigingstechnieken. Bent u bekend met de gemiddelde opbrengst per opdracht binnen uw organisatie? We vragen u dit in gedachten te houden terwijl u verder leest!

Is uw bedrijf klaar voor online marketing?

Voordat u besluit te investeren in online marketing, zijn er een aantal belangrijke overwegingen die u moet maken.

 • Wat zijn de salesdoelstellingen van uw afdeling?
 • Online marketing vormt een leerproces waarbij data wordt verzameld. De juiste strategie wordt door testen zichtbaar
 • Elke maand zal er optimalisatie plaatsvinden vanuit de verzamelde data
 • Welk maandelijks budget wenst u beschikbaar te stellen?

Onze werkwijze

Onze ervaren marketeers voeren online onderzoek uit naar uw online concurrentie en positionering. Vervolgens vullen we onze leadgenerator website aan met deze waardevolle inzichten.

Het doel is om een overtuigende website te creëren waarin alle relevante informatie samenkomt, zodat uw potentiële klanten worden gestimuleerd om een offerteaanvraag te doen.

Onze leadgenerator biedt diverse mogelijkheden voor uitbreiding en is uitgerust met krachtige tools om gebruiksvriendelijke offerteformulieren te realiseren.

Belangrijke kenmerken van onze leadgenerator zijn onder andere:

 • Duidelijke weergave van uw diensten met de juiste call-to-actions
 • Mogelijkheid tot uitbreiding met ‘werken-bij’-sectie
 • Mogelijkheid om zelf complexe formulieren te creëren met behulp van Gravity Forms
 • Eenvoudige implementatie van de juiste paginastructuur met hoofd- en subpagina’s
 • Gebruik van professionele anti-spam software
 • Toegang tot onze kennisbank voor het realiseren van krachtige formulieren

Tevens bieden wij support op het realiseren van de formulieren. Wij begrijpen dat uw salesafdeling veel product- en klantkennis heeft. Door zelf wijzigingen te kunnen aanbrengen heeft u een flexibele marketingtool.

Meer aandacht voor uw product of dienst

Via online advertenties, zoals bijvoorbeeld Google Ads, zorgen wij ervoor dat er een aanzienlijke stroom bezoekers naar uw website wordt geleid.

De bezoekers die via Google zoeken, zijn actief op zoek naar een specifieke dienst of product. Door te adverteren op relevante zoektermen en op een slimme manier gebruik te maken van het advertentiebudget, zorgen wij ervoor dat uw advertenties zichtbaar zijn en klikken (bezoekers) genereren. Ons doel is om deze bezoekers door middel van onze leadgenerator om te zetten in offerteaanvragen.

Optimalisatie
Tijdens het draaien van de advertenties worden er waardevolle gegevens verzameld over uw doelgroep. Maandelijks gaan wij op basis van de verzamelde data de advertenties optimaliseren. Tevens beoordelen wij kritisch de leadgenerator en vullen wij content of elementen toe waar nodig. Na enkele maanden van adverteren begint u inzicht te krijgen in de ontwikkeling van uw leadgenerator. Kortom: Hoeveel omzet levert mijn advertentie budget op.

Voordeel van onze marketingstrategie

Onze marketingstrategie biedt u kosteneffectiviteit, expertise, flexibiliteit en continue optimalisatie, zonder de noodzaak om een online marketeer in dienst te nemen.

Kosteneffectief

Onze marketingstrategie biedt een kosteneffectieve oplossing. In plaats van een fulltime online marketeer in dienst te nemen, kunt u gebruikmaken van onze diensten tegen een vast maandelijks bedrag. Dit bespaart u kosten op salaris, secundaire arbeidsvoorwaarden en werving en selectie.

Expertise

We hebben de kennis en vaardigheden om effectieve strategieën te ontwikkelen en te implementeren. U profiteert van onze expertise zonder de noodzaak om een individuele marketeer te trainen of op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied.

Flexibiliteit

Met onze marketingstrategie kunt u de omvang van uw marketinginspanningen flexibel aanpassen aan uw behoeften. U kunt het aantal uren dat we besteden aan uw project bepalen en het advertentiebudget aanpassen op basis van uw doelstellingen en financiële mogelijkheden.

Continue optimalisatie

Onze marketingstrategie omvat regelmatige optimalisatie om de prestaties te verbeteren. We analyseren voortdurend gegevens, passen de strategie aan en implementeren verbeteringen om ervoor te zorgen dat uw marketinginspanningen zo effectief mogelijk zijn.

De investering van deze online marketingstrategie:

 • De eenmalige kosten voor de leadgenerator, exclusief het vullen van de content, bedragen €1.000,-.
 • De uitvoering van de marketingstrategie en optimalisatie kan worden uitgevoerd vanaf 4 uur per maand, tegen een uurtarief van €95,-.
 • Het geadviseerde minimale dagelijkse advertentiebudget per campagne begint bij €10,00.
 • Voor de hosting en het SSL-certificaat van de leadgenerator website bedragen de kosten €20,00 per maand.
 • Het Zeker Online pakket, inclusief onderhoud en krachtige softwaretools voor de Leadgenerator, kost €60,00 per maand.

De totale maandelijkse kosten bedragen €770,-.

Rekenvoorbeeld

Stel dat uw dienst €3.500,- oplevert voor elke goedgekeurde offerte. Met behulp van onze strategie kunnen wij maandelijks 10 offerte aanvragen genereren. In dit voorbeeld zou dat resulteren in een maandelijkse omzet van €35.000,-. Het is echter belangrijk op te merken dat niet alle offerte aanvragen daadwerkelijk worden omgezet in opdrachten. Indien we ervan uitgaan dat de helft van de gegenereerde offertes daadwerkelijk leidt tot een opdracht, bedraagt de gerealiseerde omzet €17.500,- per maand.

Daar gaan onze maandelijkse kosten en het advertentiebudget nog vanaf. Het advertentiebudget kan per dienst of branche verschillen vanwege verschillende factoren, zoals de concurrentie op specifieke zoektermen, de populariteit van de branche en de mate van vraag naar bepaalde producten of diensten. Deze factoren kunnen invloed hebben op de Cost per Click (CPC), wat de prijs is die u betaalt voor elke klik op uw advertentie.

Wij bouwen, onderhouden en vernieuwen voor