Ervaren WordPress developers

Ieder bedrijf of organisatie heeft een eigen identiteit en manier van werken. Precies dat wil je uitstralen. Daar past geen standaard website-template bij. Onze ervaren developers zorgen dat jouw website naadloos aansluit bij jouw businesscase en klaargestoomd is voor jouw doelgroep. Daarom bouwen wij enkel maatwerk websites die passen bij de visie van jouw bedrijf.

Wij bouwen op betrouwbare frameworks en maken gebruik van professionele software om maatwerk websites betaalbaar te houden. Hierdoor geniet je van optimale functionaliteiten tegen een eerlijke, betaalbare prijs. Benieuwd hoe wij dat doen?

Maatwerk websites die makkelijk te beheren zijn

Je website moet de identiteit en het karakter van jouw bedrijf uitstralen. Hierbij maken wij een ontwerp op maat, waarbij dit goed naar voren komt. Samen kijken we naar het doel van je website of webshop en hoe we deze doelen gaan realiseren.

Bij Onwaarts vinden we het belangrijk dat je website een verlengstuk is van je bedrijf. Het zelf kunnen aanpassen en beheren van je website is hierin een must. Zo kun je toch een complexe website hebben, waar je zelf de baas over bent.

Wij bouwen, onderhouden en vernieuwen voor

Onze expertises

Graag vertellen wij je meer over de uiteenlopende soorten online oplossingen die wij aanbieden

B2B

Online oplossingen op het gebied van bedrijven.

Content platform

Alles draait om content maken, content delen en interactie.

Corporate

Grote websites voor grote bedrijven.

High traffic

Zorg dat je website niet faalt wanneer het bezoekersaantal toeneemt.

Overheid

Een extra laag veiligheid om je data te beschermen

Recruitment

Vinden of juist gevonden worden?

Kennisbank

Zo vinden gebruikers zelf de antwoorden.

Goede doelen

Werf leden voor jouw goede doel.

Zorg

Digitalisering maakt de zorg toegankelijk voor iedereen.

Onderwijs

Maatwerk oplossingen voor digitale vraagstukken.

E-learning

Deel jouw kennis met anderen, online.

Toegankelijkheid

Jouw website toegankelijk voor iedereen.

Koppelingen met externe systemen

Wil je dat je bestellingen automatisch aangemeld worden bij de postverwerker en dat deze verzendlabels automatisch uit de printer rollen? Of dat je betaalde bestellingen vanzelf al verwerkt worden in je boekhoudprogramma? Of misschien een configurator zodat je klanten zelfstandig producten kunnen samenstellen en personaliseren? Zomaar een greep uit de vele mogelijkheden die Onwaarts voor jou kan verzorgen.

Door koppelingen te maken met externe systemen, wordt jouw website ingezet als verbindingsstuk. Vanuit je website regel je vervolgens verschillen zaken omtrent je bedrijf. Dit bespaart je tijd om te doen waar je goed in bent. Mooi toch?!

Meetbaar maken van jouw website

Kennis is macht, dat is niet anders als we het hebben over jouw website of webshop. Want wanneer je bijvoorbeeld weet waar je klanten vandaan komen, welke pagina’s zij bezoeken, welke producten zij bestellen of hoe ze jouw website vinden. Dan weet je ook waar je op in kunt zetten qua marketing, hoe je de website kunt optimaliseren en welke doelgroep je juist mist.

Ook weten wie jouw website bezoekt? Wij regelen dit graag voor je.

Zeker online

Wanneer je een website beheert, zult je deze ook moeten onderhouden. Dit om te zorgen dat je website snel, gebruiksvriendelijk en veilig is én blijft. Periodiek onderhoud voorkomt dat systemen plotseling stoppen met werken. In de kennisbank van Onwaarts leggen we je haarfijn uit hoe je dit doet, maar we begrijpen ook als je hier zelf niet verantwoordelijk voor wilt zijn.

Met Zeker Online onderhouden wij niet alleen je website, maar gaan we nog een stap verder. We denken proactief mee met verbeteringen, voorzien je website van de nieuwste technieken, geven je toegang tot onze premium tools en helpen je met problemen. Zo kun jij gewoon je werk doen zonder zorgen te maken over de website. Dat is Zeker Online.

Jeroen hebben we leren kennen als een betrouwbare webdeveloper, met kennis van zaken. Voor Onetime heeft hij veel customized aanpassingen doorgevoerd. Allemaal naar tevredenheid. Hij houdt zich aan zijn woord, en is prettig in de samenwerking.
Frank Kruit - Eigenaar Gallant & More/ Kansspel expert bij Onetime.BV
Vanuit zeer prettige eerdere ervaringen hebben wij er voor onze bedrijfswebsite van Bij Bert aan Zee ook voor gekozen om met Onwaarts samen te werken. Jeroen heeft ons op een praktische en kundige manier begeleid in de opties, het ontwerp van de huisstijl, logo/beeldmerk en de website. Dat de samenwerking op de lange termijn ook prettig blijft, blijkt nu tijdens het onderhoudscontract en aanpassingen en toevoegingen aan de site. De service is helder en alternatieven worden toegelicht. De prijs- kwaliteitverhouding, bereikbaarheid en snelheid dragen bij aan de resultaten van onze site.
Janine van Kruistum - Bij Bert aan Zee
Super trots op de website! Helemaal blij mee! Daarnaast hebben we binnen de afgelopen periode de webshop een flinke boost gegeven, samen met Jeroen van Onwaarts. Als we hem toch niet hadden gehad…
Kitty Wieman - FIER koffie & thee

Hoe kan ik je helpen?

Heb je een vraag over onze diensten, producten of wil je een offerte aanvragen? Ons team van specialisten staat voor jou klaar!
0318 250 240 Stuur een mail Over ons