Ga terug naar "Onderhoud"

Updates uitvoeren

Geschreven door Edwin de Graaf op 28 december, 2022

Je logt in op je WordPress website en krijgt de melding dat verschillende updates open staan. Schrik niet! WordPress is een open-source content managementsysteem welke wekelijks updates toegestuurd krijgt. Zo ook de add-ons en plugins die jouw website bevat. Gelukkig maar; want hierdoor blijft jouw website veilig en snel.

Het is belangrijk om updates uit te voeren op je WordPress website om de beveiliging van je site te verbeteren en om te zorgen dat alles goed blijft werken. Bij iedere update worden eventuele beveiligingsproblemen opgelost en worden nieuwe functies toegevoegd. Als je de updates niet uitvoert, loop je het risico dat je website gehackt kan worden of dat er problemen ontstaan met de functies op je website. Het is daarom aanbevolen om regelmatig updates uit te voeren, zodat je verzekerd bent dat je website veilig en up-to-date is én blijft.

Nu is het doorvoeren van deze updates niet geheel zonder risico. Doordat wij bij Onwaarts maatwerk websites en oplossingen leveren, kan het zijn dat een nieuwe update roet in het eten gooit binnen jouw maatwerk website. Hierdoor kan het gebeuren dat je website crasht en niet meer bereikbaar is. Dat is het laatste wat je wilt als je bijvoorbeeld een webwinkel bent of leads verzamelt via je website. Deze downtime door een crash is daarnaast funest voor je rankings binnen Google. 

Bij Onwaarts bieden we je een Zeker Online pakket. Met Zeker Online leg jij een stabiele basis voor jouw WordPress website. In dit onderhoudspakket vind je meer dan alleen de zekerheid van een veilige en up-to-date website. Je krijgt van ons toegang tot een aantal krachtige premium plugins en add-ons voor jouw website waarmee je verder kunt groeien. Lees hier mee over Zeker Online met Onwaarts.

Op deze manier is jouw website altijd zo spoedig mogelijk voorzien van de meest recente software en houd je hackers, malware en malafide software buiten de deur. Je website blijft 99,9% van de tijd online en bij problemen is deze binnen no-time weer in de lucht. Kies voor zekerheid met Zeker Online van Onwaarts.

Geschreven door
Edwin de Graaf