Ga terug naar overzicht

Zit jij nog vast aan een online marketingcontract?

Geschreven door Jeroen Klumpenaar op 11 september, 2023

Als we het hebben over marketing is flexibiliteit de sleutel tot succes. Marketingstrategieën moeten kunnen evolueren en aanpassen aan veranderende marktomstandigheden en wensen van de klant. Daarom bieden wij bij Onwaarts flexibele groeiversnellers aan en hanteren we een no-nonsense aanpak om onze klanten te helpen groeien zonder vast te zitten aan een online marketingcontract.

De kracht van een flexibel online marketingcontract

Het traditionele marketingmodel met langlopende contracten en vaste tarieven werkt niet langer voor veel bedrijven. De markt evolueert te snel en bedrijven hebben behoefte aan wendbaarheid om zich aan te passen aan nieuwe kansen en uitdagingen. Flexibele marketingcontracten bieden wel deze optie om op of af te schalen.

Iedere klant is anders. Daarom bieden we flexibele marketingcontracten aan in de vorm van partnerships. Deze kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van jouw bedrijf. Of je nu behoefte hebt aan een kortlopende campagne, doorlopende ondersteuning, of een combinatie van beide, wij passen onze diensten aan om aan jouw eisen te voldoen.

Flexibel marketingcontract

Onze no-nonsense aanpak

Onze aanpak is rechttoe rechtaan. We geloven niet in het verstoppen van kosten of het aangaan van langdurige verplichtingen die niet bijdragen aan jouw groei. Bij Onwaarts bieden we transparante prijzen en duidelijke afspraken. Geen verborgen kosten, geen onaangename verrassingen.

Hier zijn enkele van de belangrijkste kenmerken van onze no-nonsense aanpak:

1. Transparante tarieven

Wij geloven in eerlijke prijzen voor eerlijke diensten. Onze tarieven zijn transparant en gebaseerd op de specifieke diensten die u nodig heeft. Je weet altijd waarvoor u betaalt en krijgt waar voor jouw geld.

2. Geen langlopend online marketingcontract

Wij dwingen onze klanten niet in langlopende contracten. Jij hebt de vrijheid om te kiezen voor de duur van het contract dat het beste bij jouw behoeften past. Geen langdurige verplichtingen, tenzij je dat wilt natuurlijk!

3. Flexibele diensten

Onze diensten zijn net zo flexibel als onze contracten. Of er nu behoefte is aan SEO, SEA, social media marketing, content creatie, of een combinatie van alles, wij passen ons aan om jouw doelen te behalen.

4. Resultaatgericht

Bij Onwaarts zijn we gefocust op resultaten. Onze inspanningen zijn erop gericht om meetbare resultaten te behalen die bijdragen aan jouw groei. We volgen en analyseren onze prestaties en passen onze strategieën aan om de beste resultaten te bereiken.

Nooit meer vast zitten aan een marketingcontract?

Klaar voor de toekomst

Klaar om de toekomst van marketing te omarmen?
Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we u kunnen ondersteunen.

Geschreven door
Jeroen Klumpenaar