Ga terug naar "WordPress"

Hoe maak ik een pagina aan?

Geschreven door Edwin de Graaf op 28 december, 2022

Wil je binnen jouw WordPress website zelfstandig een nieuwe pagina maken? Dat is afhankelijk van het type website vaak gewoon mogelijk. Om een nieuwe pagina te maken in jouw WordPress website volg je de volgende stappen:

Log in op het beheerdersgedeelte van je WordPress-website (meestal is dit www.jouwdomeinnaam.nl/beheer). Weet je niet hoe je moet inloggen in jouw website? Lees hier meer.

Klik in het linkermenu op “Pagina’s” en selecteer “Toevoegen” of “Nieuw bericht”.

Voeg een nieuwe pagina toe aan je website

Afhankelijk van het type website voer je hier bij “Titel” het onderwerp van je pagina in of begin je direct met schrijven (begin met de titel). Vervolgens voeg je daaronder content toe via het editorveld of simpelweg door te schrijven. Op de pagina is in de basis altijd ruimte voor tekst, afbeeldingen, video’s en andere media. In sommige gevallen werkt het inrichten van je pagina op een andere manier. Team Onwaarts heeft voor jou alvast verschillende elementen ingericht en klaargezet. Kom je hier niet uit, neem dan contact met ons op.

Wanneer je klaar bent met het inrichten van je nieuwe pagina, klik je op de knop “Publiceren” om de pagina live te zetten op je website. 

Vergeet niet je nieuwe pagina te publiceren of wijzigingen op te slaan

Lukt het niet om in het huidige raamwerk je website uit te breiden? Neem gerust contact op met Team Onwaarts. We helpen je!

Geschreven door
Edwin de Graaf