Over ons

Onwaarts staat voor digitale vooruitgang. We kijken niet alleen mee naar je vraagstuk, maar zetten je doel centraal. Zo bepalen wij samen welke middelen nodig zijn om deze doelen te behalen en gaan we aan de slag.

Kom in contact

Wij helpen je vooruit met doordachte digitale oplossingen

Zelf ben je al druk genoeg. Uitvoeren van werk, managen van klanten, afspraken buiten de deur, vul maar in. Vaak is er dan niet genoeg tijd of focus voor je website. Dat is jammer, want juist een goede website kan jou helpen binnen je bedrijf.

Je website kan bijvoorbeeld jouw agenda beheren en afspraken automatisch inplannen op aangewezen vrije momenten, zo kun je zelf ongestoord verder werken en hebben klanten toch het idee dat ze al geholpen zijn, super handig!

Dit is slechts een klein voorbeeld maar de mogelijkheden zijn grenzeloos. Ons uitgangspunt is dan ook dat iedere website een functies moet hebben en een verlengstuk kan zijn van jouw bedrijf.

Waar loop jij tegen aan? Vertel het ons.

Daadkracht

Nee, geen langlopende projecten waarbij de focus alweer verschuift naar andere bezigheden. Wij snappen dat je zelf ook kostbare tijd vrijmaakt voor je website en hechten hier waarde aan. Daarom komen we graag ter zake, geen lange zweverige brainstormsessies maar een duidelijk gesprek. Wij kijken wat je doel is en/of waar je momenteel tegenaan loopt.

Samen maken we hier een oplossing voor en helpen we je met je online aanwezigheid en groei. Een website die jouw werk uit handen neemt.

De juiste partner om online te groeien

Maar wij geloven sterk in het inzetten van de juiste mensen voor de juiste taken. Geen digitale duizendpoot of alleskunner maar een specialist voor specifieke vraagstukken. Op deze manier helpen we je graag met ontwerp, development, marketing, strategie en andere talenten die nodig zijn voor jouw digitale vooruitgang.

Maak kennis met

Jouw toekomstige team

Johan van den Deijssel
Partner & Creative director
Creatief en binnen no-time een idee op tafel. Brainstormen met Johan is altijd een feestje. Met oog voor detail visualiseert hij complexe boodschappen tot begrijpbare media-uitingen. Daarnaast is hij altijd in voor een flauwe grap en keert hij na een drukke werkdag terug naar de Betuwe.
Jeroen Klumpenaar
Partner & Developer
Meedenken en het realiseren van doordachte digitale oplossingen. Jeroen slaat een brug tussen coderen en het communiceren van de mogelijkheden naar de klanten. De development van websites doet hij met uiterste focus maar je mag hem altijd onderbreken voor een praatje!

Team

Ons team bestaat uit echte vakmensen, ieder met zijn eigen specialiteit. Van marketing tot development en van design tot social media. Samen met de klant werken we aan doordachte digitale oplossingen, innovatieve websites te ontwikkelen en voortdurend ons werk te verbeteren. Korte lijnen en duidelijke communicatie, daar houden we van!

We werken nauw samen en benutten onze individuele krachten en expertise om onze gezamenlijke doelen te bereiken. Of we nu nieuwe ideeën brainstormen, aan uitdagende projecten werken of onze successen vieren, we doen het samen.

Bekijk onze vacatures
Edwin
Marketeer
Bente | extern
Social media expert
Lucas | extern
Marketeer
Dennis | extern
Backend developer

Hoe kan ik je helpen?

Heb je een vraag over onze diensten, producten of wil je een offerte aanvragen? Ons team van specialisten staat voor jou klaar!
0318 250 240 Stuur een mail Over ons

Wij bouwen, onderhouden en vernieuwen voor