Ga terug naar "WordPress"

Hoe plaats ik een bericht?

Geschreven door Jeroen Klumpenaar op 28 december, 2022

Wil je binnen jouw WordPress website zelfstandig een nieuw bericht plaatsen? Dat is afhankelijk van het type website vaak gewoon mogelijk. Om een nieuw bericht te plaatsen in jouw WordPress website volg je de volgende stappen:

Log in op het beheerdersgedeelte van je WordPress-website (meestal is dit www.jouwdomeinnaam.nl/beheer). Weet je niet hoe je moet inloggen in jouw website? Lees hier meer.

Klik in het linkermenu op “Berichten” en selecteer “Toevoegen” of “Nieuw bericht”.

Overzicht met alle berichten op jouw website

Afhankelijk van het type website voer je hier bij “Titel” het onderwerp van je bericht in of begin je direct met schrijven (begin met de titel). Vervolgens voeg je daaronder content toe via het editorveld of simpelweg door te schrijven. In je bericht is ruimte voor tekst, afbeeldingen, video’s en andere media. 

Editor voor berichten

Wanneer je klaar bent met het schrijven van je bericht, klik je op de knop “Publiceren” om het bericht live te zetten op je website. Wil je jouw nieuwe bericht onder een bepaalde categorie terug laten komen of voorzien van bepaalde tags? Kies deze dan bij de berichtinstellingen in hetzelfde vak als de knop “Publiceren”. 

Vergeet niet je wijzigingen te publiceren of te updaten

Kom je er niet uit of wil je dat wij je bericht(en) plaatsen? Neem contact op met Onwaarts!

Geschreven door
Jeroen Klumpenaar