Ga terug naar overzicht

De kracht van een Link pagina

Geschreven door Johan van den Deijssel op 9 mei, 2023

Het hebben van een aparte webpagina waarop je je diensten en artikelen plaatst en deze linkt in je social media posts, zoals op Instagram, kan verschillende voordelen hebben voor een bedrijf. Onlangs realiseerden we voor ons zelf deze pagina www.onwaarts.nl/link Deze url gebruiken we op sociale media zodat we direct kunnen linken naar de juiste dienst of blogpost.

Het hebben van een aparte ‘link’ pagina kan dus verschillende voordelen hebben.

Centrale locatie voor informatie
Door een aparte webpagina te hebben, kun je al je diensten en artikelen op één plek verzamelen. Dit maakt het gemakkelijk voor je volgers en potentiële klanten om toegang te krijgen tot de informatie die ze nodig hebben. In plaats van door een feed of website te scrollen, kunnen ze direct naar de specifieke pagina gaan die relevante details bevat.


Professionele uitstraling
Het hebben van een aparte link pagina voor je diensten en artikelen geeft je bedrijf een professionele uitstraling. Het laat zien dat je georganiseerd bent en je producten of diensten serieus neemt. Dit kan het vertrouwen en de geloofwaardigheid van je merk vergroten.


Gemakkelijk delen en verwijzen
Door een specifieke link pagina te hebben die je kunt delen op social media zoals Instagram of Tiktok, maak je het gemakkelijk voor je volgers om de informatie te vinden die ze nodig hebben. In plaats van ze te laten zoeken naar specifieke diensten, producten of acties op je website, kunnen ze eenvoudigweg op de link klikken en direct naar de relevante pagina gaan. Dit bespaart tijd en moeite, en verhoogt de kans dat ze daadwerkelijk de gewenste informatie vinden.


Betere meetbaarheid en analyse
Het hebben van een aparte webpagina maakt het gemakkelijker om het verkeer en de betrokkenheid van je social media-posts te meten en te analyseren. Door het gebruik van webanalysetools zoals Google Analytics kun je zien hoeveel mensen je pagina hebben bezocht, hoe lang ze zijn gebleven, welke diensten of artikelen het meest populair zijn, en nog veel meer. Deze gegevens kunnen waardevol zijn om je marketingstrategie te optimaliseren en beter inzicht te krijgen in het gedrag van je doelgroep.


Meer controle over de inhoud
Door een aparte webpagina te hebben, heb je meer controle over de inhoud en presentatie van je social media campagne, diensten en artikelen. Je kunt de lay-out, het ontwerp en de structuur van de pagina aanpassen om de gebruikerservaring te verbeteren en je branding consistent te houden. Bovendien kun je gemakkelijk wijzigingen aanbrengen in de inhoud zonder dat je afhankelijk bent van de beperkingen van een social media-platform.

Eindeloze mogelijkheden met de maatwerk link pagina’s van Onwaarts!

Geef je volgers een unieke beleving en verbeter je social media marketing door een link pagina in te zetten. Begin bijvoorbeeld met een youtube video van jouw product of dienst. Link direct naar een nieuwe actie campagne of een ‘werken bij’ website. Laat zien op welke social media kanalen je actief bent. Hier onder zie je een fictief voorbeeld dat we hebben gemaakt voor een fruit bezorgdienst.

Deze pagina met functionaliteiten bouwen we in via het WordPress CMS. Je kan zelf de pagina dus beheren en actueel houden. Dankzij ‘flexible content’ kan je de pagina zelf naar wens indelen binnen jouw huisstijl.

Gebruik maken van een unieke ‘Link pagina’ voor jouw website?
Neem contact met ons op voor het realiseren van een unieke ‘link pagina’ voor jouw website. Wij bouwen deze techniek in op het WordPress CMS. De eenmalige investering voor deze functie bedraagd €175,00 excl. BTW

Neem bij ons het Zeker Online pakket af? Dan ontvang je een aantrekkelijke korting op deze functie.

Geschreven door
Johan van den Deijssel