Ga terug naar overzicht

Een blend van goede thee en een goed doel

Geschreven door Jeroen Klumpenaar op 2 oktober, 2023

Bij Onwaarts zijn we altijd op zoek naar manieren om onze vaardigheden en passie in te zetten voor projecten die echt het verschil maken. Anushka & Tea is zo’n project. Het begon allemaal met een liefde voor thee en groeide uit tot een inspirerende reis van smaak en betekenis.

Een website om het verhaal te vertellen

De kern van Anushka & Tea’s online aanwezigheid is hun website, en we zijn trots dat we mochten helpen bij het creëren ervan. De site, gebouwd met WordPress, stelt Anushka & Tea in staat om hun verhaal op hun eigen manier te vertellen. Ze kunnen gemakkelijk nieuwe pagina’s maken, waardoor ze hun groeiende gemeenschap op de hoogte kunnen houden van hun avonturen.

Een wens voor de website was de mogelijkheid om gewaardeerde sponsors te tonen. Deze partners spelen een cruciale rol in het ondersteunen van Anushka & Tea’s missie, en de website biedt een speciale sectie om hen de erkenning te geven die ze verdienen.

Samenwerking met TrendingTea

Anushka & Tea heeft de missie om meer mensen te laten genieten van heerlijke thee en om impact te maken. Daarom is er een samenwerking aangegaan met TrendingTea. Samen brengen ze een assortiment theeën op de markt die niet alleen smaakvol zijn maar ook een verschil maken.

Deze samenwerking stelt nog meer mensen in staat om van de smaken van Anushka & Tea te genieten en verschil te maken.

Een blik op het goede doel

Maar wat Anushka van Anushka & Tea echt bijzonder maakt, is zijn betrokkenheid bij een goed doel dat nauw verweven is met zijn roots. Een deel van de opbrengst van alle verkochte thee gaat rechtstreeks naar de kinderopvang/school in het Tamil-gebied, verzorgd door de plaatselijke kerk. Hiermee ondersteunen ze educatie en zorg voor kinderen in deze gemeenschap, waardoor een betere toekomst mogelijk wordt gemaakt.

Anushka & Tea

Samenwerking met impact

Bij Onwaarts zijn we trots om aan dit goede doel bij te dragen door het sponsoren en bouwen van de website van Anushka & Tea. We geloven in de kracht van samenwerking en de impact die we gezamenlijk kunnen hebben. Als je op zoek bent naar een smaakvolle manier om een positief verschil te maken, overweeg dan om Anushka & Tea te ontdekken en hun missie te ondersteunen. Samen kunnen we de wereld een beetje mooier maken, kopje voor kopje.

Geschreven door
Jeroen Klumpenaar