Ga terug naar overzicht

Partner met Leadinfo

Geschreven door Johan van den Deijssel op 6 mei, 2023

Goed nieuws, wij zijn partner geworden met Leadinfo! Met deze samenwerking bieden wij een nieuwe marketing tool voor onszelf en onze B2B klanten om hen te helpen met het identificeren van potentiële klanten.


Over Leadinfo

Leadinfo is een innovatief bedrijf dat gespecialiseerd is in B2B-leadgeneratie en leadinformatie. Ze bieden een geavanceerd platform dat bedrijven helpt om waardevolle inzichten te verkrijgen over de bezoekers van hun website. Door gebruik te maken van geavanceerde trackingtechnologieën en dataverzameling, kan Leadinfo bedrijven helpen om anonieme websitebezoekers te identificeren en waardevolle informatie te verstrekken over de bedrijven die interesse tonen.

Hoe werkt dat dan?
Met deze software wordt het IP adres van je website bezoeker gekoppeld aan de unieke database van Leadinfo. Hierdoor is het mogelijk om inzicht te krijgen in welke bedrijven jouw website bezoeken. Dit kan voor bedrijven die B2B werken waardevolle informatie opleveren.

Lees hier onder de vijf voordelen van Leadinfo

1. Inzicht in websitebezoekers:
Met behulp van Leadinfo kunnen B2B-bedrijven zien welke bedrijven hun website bezoeken. Dit geeft waardevolle informatie over potentiële klanten en stelt bedrijven in staat om gerichte marketing– en verkoopinspanningen te doen.


2. Kwalificatie van leads:
Door inzicht te krijgen in de websitebezoekers kan Leadinfo helpen bij het kwalificeren van leads. Bedrijven kunnen zien welke pagina’s potentiële klanten hebben bezocht, hoelang ze op de website hebben doorgebracht en welke interessegebieden ze hebben. Dit stelt bedrijven in staat om gerichte follow-upacties te ondernemen en zich te richten op de meest veelbelovende leads.


3. Verhoging van de verkoopconversie:
Met Leadinfo kunnen B2B-bedrijven proactief contact opnemen met potentiële klanten die hun website hebben bezocht. Door direct op te volgen met gepersonaliseerde aanbiedingen of relevante informatie, kunnen bedrijven de kans vergroten dat bezoekers daadwerkelijk klanten worden. Dit kan leiden tot een hogere verkoopconversie en een verbeterde ROI voor marketing- en verkoopinspanningen.


4. Concurrentievoordeel:
Door Leadinfo te gebruiken, kunnen B2B-bedrijven een concurrentievoordeel behalen. Het identificeren van websitebezoekers en het vroegtijdig betrekken van potentiële klanten geeft bedrijven de mogelijkheid om zich te onderscheiden van concurrenten. Het stelt hen ook in staat om proactief te reageren op markttrends en veranderingen, waardoor ze een voorsprong hebben op bedrijven die deze informatie niet hebben.


5. Verbetering van de marketingstrategie:
Door inzicht te krijgen in welke kanalen en campagnes leiden tot websitebezoeken, kunnen B2B-bedrijven hun marketingstrategieën optimaliseren. Leadinfo biedt gegevens over de herkomst van websiteverkeer, waardoor bedrijven kunnen identificeren welke marketingactiviteiten het meest effectief zijn. Dit stelt hen in staat om hun marketingbudget efficiënter in te zetten en betere resultaten te behalen.

Koppel Leadinfo aan je CRM
Als reclamebureau begrijpen we de waarde van effectieve leadgeneratie en klantrelatiebeheer. Leadinfo biedt een naadloze integratie alle wel bekende CRM-systemen. We waren meteen enthousiast over de mogelijkheden die dit bood en besloten om de krachten te bundelen.

Bovendien bespaart de koppeling tussen Leadinfo en ons CRM-systeem ons waardevolle tijd. Gegevens worden automatisch gesynchroniseerd, waardoor handmatige invoer overbodig is en onze processen worden gestroomlijnd. We kunnen ons richten op wat echt belangrijk is: het opbouwen van sterke klantrelaties en het behalen van resultaten.


Start vandaag nog en ontdek de kracht van Leadinfo
Met onze marketing kennis en de mogelijkheden van Leadinfo kunnen we jouw leadgeneratie en klantinzichten naar nieuwe hoogten brengen. Of je nu op zoek bent naar verbeterde targeting, efficiënte leadopvolging, gepersonaliseerde marketing of betere ROI-analyse.

Geschreven door
Johan van den Deijssel