Vonk en Co

Opslag, transport, installatie en het recyclen van witgoed

Uitdaging

Vonk en Co is een familiebedrijf opgericht in 1947, met een specialisatie voor het vervoer van witgoedproducten in de Benelux. Met gemotiveerd personeel en een wagenpark dat ruim voldoet aan de eisen van deze tijd, verzorgen zij de totale logistieke activiteiten voor onze opdrachtgevers als Miele en Coolblue.

Het bedrijf is een toonaangevende werkgever in de regio. Wij kregen de opdracht een website te realiseren die past bij de beleving van het bedrijf: Een grote werkgever maar toch persoonlijk betrokken.
Het wagenpark, hun diensten en unieke servicelevel maakt het een bedrijf een betrouwbare partner voor witgoedleveringen. Dit laten we terug komen door diensten te combineren met klantervaringen en personeelstestimonia.

Content beheer

Deze maatwerk website is gebouwd op het WordPress systeem. De nieuwsberichten komen prominent terug op de website. De overzichtspagina daarvan is verdeeld in verschillende categorieën. Alle nieuwsberichten kunnen eenvoudig door de personeel worden aangemaakt met Gutenberg Block Editor. Met deze techniek kan je zelf nieuws en blog berichten op een gebruiksvriendelijke manier naar wens indelen zonder gebruik van code.

Werken bij

Met een uitgebreide ‘werken bij’ pagina is er meer ruimte gekomen voor storytelling. Hiermee kan het bedrijf op een visueel aantrekkelijke manier inzicht geven in een functie.
Omdat er regelmatig een divers aantal vacatures zijn, zijn er filteropties toegevoegd.