Fier koffie & thee

De perfecte koffie en thee voor elk evenement

Uitdaging

Fier koffie & thee levert de beste en lekkerste koffie bij u op locatie. Zij hebben een stoere tuktuk omgebouwd naar een echte koffie-kar. Gezelligheid en vrolijkheid staan bij Fier voorop.

Voor Fier hebben wij de website ontwikkelt die ook het karakter van het bedrijf uitstraalt. Het bedrijf is vooral op evenementen aanwezig, de uitstraling en passie die daarbij komt kijken is door middel van beeld en video overgebracht in de website.

Tijdens de coronapandemie waren er geen events mogelijk waardoor er een webshop aan de website is toegevoegd. Hierdoor heeft het bedrijf toch door kunnen draaien met het verkopen van koffie, thee en giftsets.

Webdevelopment

De website is voorzien van een gebruiksvriendelijke interface. Zo is het voor potentiële klanten eenvoudig om Fier te boeken voor een event en kan er kennis gemaakt worden met het bedrijf door video en de producten uit de webshop.

De webshop draait op het WooCommerce systeem waarmee de klant eenvoudig producten en categorieën kan toevoegen aan de website. Dit systeem wordt up-to-date en veilig gehouden met ons Zeker Online pakket.

Groeiversnellers

In de website van Fier koffie & thee zitten een aantal slimme functies om het gebruik van de webshop te versimpelen. Zo kun je pakketten samenstellen met jouw favoriete producten en geschreven berichten toevoegen aan je bestelling als je deze als cadeau laat verzenden.

Door het zelf samenstellen van pakketen werd gelijk de online omzet verhoogd. In 2022 heeft Fier de focus weer verlegd naar de events waardoor er momenteel minder webshop aanbod is.

Wij bouwen, onderhouden en vernieuwen voor