Ga terug naar overzicht

Een nieuwe website met subsidie!

Geschreven door Jeroen Klumpenaar op 17 mei, 2023

De digitale revolutie heeft de manier waarop bedrijven opereren ingrijpend veranderd. Het is voor ondernemers essentieel geworden om digitaal te kunnen concurreren en te groeien. Om bedrijven te ondersteunen bij deze digitale transformatie heeft de overheid vanuit het besef van het belang van digitalisering de subsidie “Mijn Digitale Zaak” in het leven geroepen. Deze subsidie biedt bedrijven financiële ondersteuning om hun digitale capaciteiten te verbeteren en zo een voorsprong te behalen in de moderne zakelijke omgeving.

Wat is Mijn Digitale Zaak?

Mijn Digitale Zaak is een subsidieprogramma dat is opgezet door de overheid om ondernemingen te stimuleren en te helpen bij hun digitale ontwikkeling. Het doel van het programma is om bedrijven bewust te maken van de voordelen en mogelijkheden van digitalisering en hen de middelen te geven om digitale strategieën te implementeren. Door financiële ondersteuning te bieden, wil de overheid de drempels verlagen voor bedrijven om te investeren in digitalisering en zo de groei van de economie bevorderen.

Voor wie is de subsidie bedoeld?

De subsidie Mijn Digitale Zaak is bedoeld voor verschillende typen bedrijven, van kleine startups tot gevestigde MKB-bedrijven. Het programma richt zich op ondernemingen die nog niet volledig gedigitaliseerd zijn en behoefte hebben aan ondersteuning om hun digitale aanwezigheid en capaciteiten te verbeteren. Door een breed scala aan bedrijven te betrekken, streeft de overheid ernaar om digitale transformatie toegankelijk te maken voor alle sectoren en bij te dragen aan een inclusieve digitale economie.

Wat zijn de subsidiemogelijkheden?

Mijn Digitale Zaak biedt verschillende subsidiemogelijkheden die bedrijven kunnen helpen bij hun digitale transformatie. Deze omvatten:

  1. Advies en begeleiding: Bedrijven kunnen subsidie ontvangen voor het inhuren van externe consultants of experts om hen te adviseren over digitale strategieën en hen te begeleiden bij de implementatie ervan. Dit helpt bedrijven om de juiste koers te bepalen en hun digitale plannen effectief uit te voeren.
  2. Technologische investeringen: De subsidie kan ook worden gebruikt voor investeringen in digitale technologieën en tools die de bedrijfsprestaties verbeteren. Dit kan variëren van het laten bouwen van een nieuwe website tot het implementeren van klantrelatiebeheersystemen (CRM) of het verbeteren van de online zichtbaarheid door middel van zoekmachineoptimalisatie (SEO).
  3. Digitale vaardigheden: Het programma biedt ook ondersteuning voor het ontwikkelen van digitale vaardigheden bij medewerkers. Bedrijven kunnen subsidie ontvangen voor het trainen van hun personeel in digitale competenties, zoals data-analyse, online marketing of webontwikkeling.

Zijn er ook voorwaarden?

Ja, 50% van je investering krijg je vergoed met een maximum van €2500.
Daarvan mag maximaal €500 zijn voor advies en je kosten moeten minimaal €1000 euro bedragen.

Een nieuwe website

Als ondernemer begrijp je het belang van een sterke online aanwezigheid en een goed ontworpen website. Gelukkig hebben we goed nieuws voor jou! Met de “Mijn Digitale Zaak” subsidie van de overheid kun je financiële ondersteuning ontvangen bij het laten maken van jouw nieuwe website.

De “Mijn Digitale Zaak” subsidie is speciaal ontworpen om jou te helpen jouw digitale potentieel te benutten. Door gebruik te maken van deze subsidie, kun je de kosten voor het ontwikkelen van jouw nieuwe website aanzienlijk verlagen. Het hebben van een professionele en gebruiksvriendelijke website kan een enorme impact hebben op jouw bedrijf. Het stelt je in staat om een positieve eerste indruk achter te laten, jouw online vindbaarheid te vergroten en de betrokkenheid van jouw klanten te verbeteren.

Wacht niet langer en profiteer van de “Mijn Digitale Zaak” subsidie om jouw bedrijf naar nieuwe digitale hoogten te brengen.

Geschreven door
Jeroen Klumpenaar